BRITAX Kid + SICT turvaistuin 2011 – erikoislaajaa turvallisuutta!

BRITAX Kid + turvaistuin SICTBRITAX Kid plus SICT 2011 turvaistuin – erikoislaajaa turvallisuutta! BRITAX Kid plus SICT 2011 turvaistuimessa on erikoispääntuki sekä normaalia huomattavasti korkeammat sivutuet ja sivureunat, jotka takaavat niin pienemmille kuin vähän isommillekin lapsille parhaan mahdollisen suojan ja matkustusmukavuuden. BRITAX Kid plus SICT turvaistuimessa on lisäksi sivuttaissuunnassa säädettävät käsinojat sekä 11 eri asentoon säädettävä selkänoja. Myös istuinosan leveyttä voidaan säätää erikokoisille lapsille.

BRITAX Kid + SICT turvaistuimessa on nyt entistä parempi sivutörmäyssuoja. Koska sivutörmäykset ovat syy 20 % auto-onnettomuuksissa menehtyneiden lasten kuolemiin, on BRITAX parantaneet entisestään palkittua KID-valikoimaa lisäämällä siihen Side Impact Cushion Technology (SICT) -tekniikan. Ilmalla täytetyt ja voimia hallitusti jakavat tyynyt vaimentavat sivutörmäyksestä muodostunutta energiaa ennen kuin ne vaikuttavat lapseen, joten jo ennestään turvalliset KID plus-turvaistuimet ovat 25 % turvallisempia.

BRITAX Kid plus SICT 2011 turvaistuimen ominaisuuksia:

  • Toiminnot: asennus kasvot menosuuntaan auton etu- tai takaistuimelle. Kiinnitys aina auton 3-pisteturvavyöllä. Entistä parempi sivutörmäyssuoja (SICT).
  • Soveltuvuus: Kasvot menosuuntaan kiinnitettävät turvavyöistuimet 15-36 kg painoisille lapsille.

Katso lisää BRITAX SICT-turvaistuintuotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *