BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalo

BRITAX Baby Safe Standard turvakaukalo

BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalo – uusi turvakaukalo! BRITAXBaby-Safe Standard turvakaukalo suojaa lastasi ihanteellisella tavalla syntymästä alkaen. Korkeat sivutuet ja syvä kaukalo antavat ihanteellisen sivutörmäyssuojan jopa kaikkein pienimmille vauvoille.

BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalo on sopiva juuri sinun lapsellesi! BRITAX Baby-Safe Plus turvakaukalon päätukea ja valjaita voi säätää korkeussuunnassa, joten turvakaukalo mukautuu juuri oikeanlaiseksi lapsesi mittoja mukaillen. Turvakaukalon ominaisuudet huomioivat myös kaikista pienimmät vauvat. Myös pääntukea voidaan säätää. Lisäksi turvakaukalossa on todella muhkea, irroitettava istuintyyny.

BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalossa on 5-pistevaljaat, joita on helppo säätää yhdellä kädellä. Kaikki BRITAX-turvaistuinten päälliset voidaan irroittaa ja konepestä. Valittavanasi on monta upeaa kuosivaihtoehtoa!

BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalon kiinnittäminen eri tavoilla:

  • Turvakaukalon kiinnittäminen auton 3-pisteturvavöillä.
  • Turvakaukalon liittäminen lisävarusteena saatavaan Belted Base –jalustaan.

BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalon ominaisuuksia:

  • Turvakaukalon istuinosa: Integroidulla tyynyllä varustettu säädettävä päätuki ja lisäpehmuste. Korkeat, pehmustetut sivutuet. 5-pistevaljaat. Pehmustettu ja pestävä päällinen. Säädettävä keinutoiminto. Muhkea, irroitettava istuintyyny.
  • Turvakaukalon kannettavuus: Kantokahvassa kolme eri asentoa.
  • Turvakaukalon soveltuvuus: BRITAX Baby-Safe Standard turvakaukalo on hyväksytty ECE R44 rev 04 mukaan enintään 13 kg painaville lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *