Uutuuksia Cybexilta!

Cybexin uutuuksiin kuuluu tänä syksynä uusi Z-line sarja. Uusi turvakaukalomalli Cybex Cloud Z i-Size ja turvaistuin Sirona Z i-Size menevät näppärästi samaan Base Z i-Size jalustaan. Jalusta on isofix-kiinnitteinen.

Cybex Cloud Z on ensimmäinen turvakaukalo, jonka voi kääntää jalustassa oven suuntaan.  180° jalustallaan kääntyvä turvakaukalo helpottaa huomattavasti vauvan asettamista autoon ja pois autosta. Driving Direction Control -ominaisuus varmistaa, ettei kaukaloa voida kääntää jalustalla kasvot menosuuntaan. Cybex Cloud Z turvakaukalo on i-Size standardin mukainen ja se soveltuu 45-87 cm pitkälle, max. 13 kg painavalle vauvalle. Tässä kaukalossa on myös ergonominen makuuasentotoiminto, jota voi käyttää silloin, kun kaukalo ei ole autossa. Lisäksi Cloud Z on kevyempi kuin edeltäjänsä Cloud Q turvakaukalo.

Turvaistuin Cybex Sirona Z i-Size on 360° pyörivä istuin, joka soveltuu 45- 105 cm pituiselle lapselle (max 18 kg).  Driving Direction Control estää istuimen kääntämisen kasvot menosuuntaan, ennen kuin lapsi on vähintään 76 cm pitkä. Sivukääntötoiminto helpottaa isommankin lapsen asettamista istuimeen.  Istuin säätyy 5:een asentoon, jolloin lapsella on mukava ja ergonominen  asento matkustaa.

Tutustu Cybex Z -mallistoon lisää täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *