Turvakaukalo jalustalla vai ilman?

Turvakaukalo on jokaisen perheen välttämätön varuste kun vauva matkustaa autossa. Turvakaukaloita on montaa eri merkkiä ja mallia, joista suosituimpia ovat BRIO Primo, BRITAX BabySafe, CYBEX Aton, Recaro Young Profi  sekä Maxi-Cosi Cabrio ja Pebble. Nämä kaikki ovat saatavilla lastentarvikeliike OzBabyn valikoimista.

Turvaistuin turvaistuimet turvakaukalon jalustaTurvakaukaloa voi käyttää sellaisenaan tai autoon kiinnitettävän jalustan kanssa. Turvakaukalon jalusta on kuitenkin kätevä lisävaruste, jolla turvakaukalon saa asennetuksi auton kaikille istuimille, joilla ei ole airbagturvatyynyä. Turvakaukalon jalusta kiinnitetään auton isofix-kiinnikkeisiin tai auton 3-pisteturvavyöllä. Turvakaukalon jalustan avulla turvaistuimen kiinnitys käy nopeasti ja helposti napsauttamalla ja irrotus yhdellä napin painalluksella.

Turvakaukalon jalusta helpottaa vanhempian elämää kun liikutaan lapsen kanssa autossa, koska istuinta ei tarvitse kiinnittää auton turvavöihin joka kerta erikseen. Turvakaukalon jalustan käytössä tärkeintä on muistaa turvallisuus. Kun jalusta on hyvin ja tiukasti kiinnitettynä autoon, riittää kun istuin napsautetaan jalustaan kiinni. Tällöin vanhemmat tietävät, että lapsi matkustaa turvallisesti autossa.

Katso lisää turvakaukaloiden jalustoista täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *