Turvaistuin BRIO Zento

Turvaistuin BRIO Zento – yksi markkinoiden monipuolisimmista yhdistelmäturvaistumista on nyt uudistunut! BRIO Zento turvaistuin täyttää tiukat pohjoismaiset laatuvaatimukset ja sopii useimpiin autoihin. BRIO Zento turvaistuimessa on 5-pisteturvavyöt, joiden kiristys onnistuu yhdellä kädellä ja joiden korkeus on säädettävissä neljällä eri tavalla. Turvaistuimessa on useita erilaisia kiinnitys- ja käyttömahdollisuuksia. Kangas voidaan irrottaa pesua varten.

Turvaistuin Turvaistuimet BRIO zento

Turvaistuin on uudistunut! BRIO Zento –mallissa on nyt myös pääntuki, entistä helpompi turvavyönkiristin sekä uudet upeat värit!

Turvaistuimen ominaisuuksia:

  • Turvaistuimen toiminnot: helpposäätöiset 5-pisteturvavyöt. Pääntuki.
  • Turvaistuimen soveltuvuus: BRIO Zento on hyväksytty ECE:n ja normin ECE R44 versio 04:n mukaisesti 0 – 25 kg painaville lapsille. Nyt entistä turvallisempaa matkustamista pääntuen ansiosta.

Turvaistuimen säätömahdollisuudet:

  • Lapset 0 – 25 kg: turvaistuimen asennus selkä menosuuntaan auton 2- tai 3-pisteturvavöillä ja istuimen mukana toimitettavilla kiinnitysvöillä.
  • Lapset: 9 – 18 kg: turvaistuimen asennus kasvot menosuuntaan auton 3-pisteturvavöillä. Lapsi kiinnitetään istuimeen sen omilla turvavöillä.
  • Lapset 15 – 25 kg: turvaistuimen käyttäminen vyöistuimena kasvot menosuuntaan. Sekä istuin että lapsi kiinnitetään auton 3-pisteturvavöillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *